top of page
DSC02339.jpg
NÄRODLADE JULGRANAR

Vi är ett framåtsträvande och modernt familjeföretag i huvudstadsregionen som säljer närodlade julgranar. Vi värnar om traditionerna kring julfirandet och vill ge våra kunder granar av hög kvalitet som ger en trevlig stämning till julen. Vi vill stöda barns och ungas verksamhet genom att hjälpa skolklasser, idrottsklubbar och föreningar att samla in pengar med julgransförsäljning.

Våra granar odlas på ett hållbart sätt och deltar i att binda kol som en del av kolsänkan och motverkar klimatförändringarna. Vi servar våra kunder snabbt, effektivt, på ett personligt och flexibelt sätt. Vi strävar till att  upprätthålla en hållbar och konkurrenskraftig verksamhet i en miljö med kulturtraditioner för kommande generationer.

DSC02331.jpg
DSC02342.jpg
Familjetraditioner
DSC02302.jpg
DSC02271.jpg
Upplevelse
Hållbarhet
Glädje
Stöder Barn och Unga

Framtida mål

Vi vill bygga upp en välgrundad verksamhet med ett brett urval av produkter och tjänster som formas efter var och ens önskemål till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar till att verksamheten genomsyras av ett ansvarsfullt arbete där alla steg i produktens livscykel sköts transparent, enligt våra värderingar och det som vi utlovat.

KFF  önskar  en  god  Jul !
bottom of page